Beleggingen

 

Voor eigenaren van gebouwen heeft de aan- of verkoop van vastgoed vaak een enorme impact op een bedrijf. Wij benaderen dit dan ook niet als een eenvoudige transactie; we zien zo’n gebeurtenis altijd als een mogelijkheid om onze cliënten te assisteren in het optimaliseren van hun vastgoed. Of het nu de eerste keer is of de dagelijkse praktijk, en of het nu bij een single-transactie is of dat het juist een complete portefeuille betreft. In het aan- en verkooptraject omvat onze dienstverlening onder meer de volgende services:

 • Marktonderzoek uitvoeren;
 • Due diligence uitvoeren;
 • Waardeadvies uitbrengen;
 • (Ver)koopstrategie bepalen;
 • Onderhandelingen voeren;
 • Juridische vastlegging.

 

Voorts ondersteunt BrookRose ondernemingen in fusie- en/of overnametrajecten. In deze trajecten kunnen wij onderdeel vormen van het team dat u adviseert in het fusie- en/of overnametraject of geheel zelfstandig opereren. Het doel is om onze cliënten inzicht te verschaffen in de risico’s en verplichtingen op het vlak van het vastgoed en de bestaande huurovereenkomsten. In de vervolgfase na de transactie ondersteunen wij onze cliënten in het bepalen en uitvoeren van de nieuwe strategie. Verder kunnen wij u adviseren in uiteenlopende situaties waarbij u op zoek bent naar oplossingen met betrekking tot het structureren van sale and lease backtransacties of het uitvoeren van een second opinion. En wanneer u tijdelijk de behoefte heeft aan de versterking van het management van uw vastgoed dan kunnen wij voorzien in deze behoefte door een hands-on aanpak.

 
BrookRose

Team

Ons ervaren team van specialisten.

 

Renato Cannas

Gaby Cobelens

Toon van Beek

Ivan Roos

BrookRose

 
  Amstelveen Staete
  Amstelveen Staete
  Amstelveen
  Ontwikkeling appartementencomplex
  Immoselekt
  Immoselekt

  Redevelopment office building
  Louwman Group
  Louwman Group

  Redevelopment management showroom Utrecht
  Mount Street
  Mount Street

  Financial due diligence real estate portfolio
  Rocycle
  Rocycle

  Amsterdam Aanhuur fitnessconcept
  SebaldInvest
  SebaldInvest

  Redevelopment management Amsterdam property
  Vistra
  Vistra
  Amsterdam
  Real Estate partner
  Cold Pressed Juicery
  Cold Pressed Juicery
  Amsterdam
  Aanhuur winkels
  Wilgenhaege
  Wilgenhaege

  Asset management portfolio
  Provincie Flevoland
  Provincie Flevoland
  Lelystad
  Verhuur kantoorgebouw
  Lensvelt Design Furniture
  Lensvelt Design Furniture
  Amsterdam
  Verhuur kantoorruimte
  Private investor
  Rijswijk
  Transformatie kantoorgebouw
  Gemeente Assen
  Gemeente Assen
  Assen
  Portfolio management
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam
  Directievoering nieuwbouw E/F pier
  Gemeente Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  Amsterdam
  Portfolio management
  Yarden
  Yarden
  Amsterdam
  Ontwikkelingsstudie
  TKP Pensioen
  TKP Pensioen
  Utrecht/Groningen
  Contractbeheer en aanhuur
  ANP
  ANP
  Amsterdam
  Herhuisvestingsstudie
  IEF Capital
  IEF Capital
  Hilversum
  Verhuur
  Rabobank
  Rabobank

  Waardebepaling zorginstelling
BrookRose

About BrookRose

 
BrookRose bestaat uit adviseurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfsmatig vastgoed. Wij adviseren onze cliënten op strategisch niveau en zorgen tevens voor de daadwerkelijke implementatie van het advies.

Met meer dan 10 jaar praktische vastgoedervaring wordt BrookRose ingeschakeld voor het initiëren, begeleiden en ontzorgen van transacties. In een scherpe analyse vooraf worden alle elementen tegen elkaar afgezet om de beste deal voor onze cliënten te kunnen bewerkstelligen.

Wij zijn een trusted advisor voor ondernemingen die het vastgoed gebruiken voor hun bedrijfsactiviteiten, private beleggers, (institutionele) investeerders en organisaties in de non-profit sector.
Wij houden ons bij voorkeur bezig met “off market” transacties en mijden, op verzoek van onze cliënten, veelal de publiciteit. Omdat we geloven in de bundeling van krachten werken wij, waar nodig, graag samen met uw bestaande adviseurs en voegen we vakspecialisten toe waar dat gewenst is. Discretie en betrouwbaarheid zijn hierin onze kernwaarden.

De relatie met onze cliënten heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij begrijpen dat onze cliënten zich willen focussen op hun kerntaken. Door voortdurend de ontwikkelingen in de verschillende markten van onze cliënten nauwlettend te volgen is BrookRose in staat om haar cliënten op maat gesneden adviezen en professionele oplossingen te bieden.
BrookRose combineert een ondernemerscultuur met een (inter)nationaal netwerk zonder de lokale expertise uit het oog te verliezen. We werken samen met onze opdrachtgevers om tot de best mogelijke adviezen te komen. BrookRose heeft het team, de middelen en expertise in huis om u optimaal te begeleiden.

Business Standards

 
BrookRose

Contact

Adresgegevens

Volg ons