Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php on line 310 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php on line 317 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 157 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 158 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 159 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 160 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 161 BrookRose

Bouwmanagement & Revitalisatie

 

 

Bouw- en projectmanagement

Het team van BrookRose heeft een groot netwerk op het gebied van projectontwikkelaars. Deze realiseren de ontwikkeling van nieuwe gebouwen en die van bestaande gebouwen naar een nieuw uiterlijk of een nieuwe functie. Wij herkennen kansen in de markt, pakken deze op en zorgen voor de begeleiding van eigenaar, architect, ontwikkelaar, bouwer en/of de eindbelegger. Hiermee creëren we nieuwe beleggingsproducten die aansluiten op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

Revitalisatie

Het op de ruimtebehoefte van de eigenaar of gebruiker ontwerpen en aanpassen van gebouwen vergt specifieke kennis en ervaring. Afhankelijk van de vraag zijn de specialisten van BrookRose in staat om zowel nieuwbouwprojecten te begeleiden of een aanpassing van bestaande gebouwen te realiseren.

Het programma van eisen dat daarvoor samen met de opdrachtgever wordt opgesteld, vormt hiervoor de basis. Alle zaken en disciplines zoals eisen, de ruimtelijke omgeving, het gebouw zelf en duurzaamheidsvraagstukken komen hier samen. Bij bouwmanagement gaat het om de realisatie of de aanpassing van een object wat zowel commercieel als duurzaam aantrekkelijk is voor de opdrachtgever, haar gebruikers en de omgeving.

BrookRose is in staat om een het gehele traject voor u te begeleiden:

 • Ontwerpstudies uitvoeren;
 • Bouwbegrotingen opstellen;
 • Bouwadvies uitbrengen;
 • Bouwmanagement uitvoeren;
 • Duurzaam onderhoud en facilitair beheer managen.

 

Wij zijn in staat om het gehele proces integraal te begeleiden. Dat houdt in dat we het realisatieproces vanaf het uitwerken van de eerste ideeën tot en met het managen van het onderhoud kunnen organiseren. Elk proces zal met de opdrachtgever op maat worden ingericht.

Wanneer een gebouw een upgrade nodig heeft om weer concurrerend te kunnen zijn in de huidige vastgoedmarkt, zijn kennis van facilitymanagement, beheer & onderhoud van gebouwgebonden techniek en duurzaamheid essentieel als men naar de installaties in een gebouw kijkt.

BrookRose stuurt teams aan die hun sporen hebben verdiend op dit gebied. Als het gaat om vastgoedbeheer, onderhoudsplannen, haalbaarheidsstudies, duurzaamheid of opbouw en beheer van service en onderhoudscontracten zorgt BrookRose voor de juiste input voor levensduurverlenging en efficiënt onderhoud van gebouw en techniek.

 
BrookRose

Team

Ons ervaren team van specialisten.

 

Renato Cannas

Gaby Cobelens

Toon van Beek

Ivan Roos

BrookRose

 
  Amstelveen Staete
  Amstelveen Staete
  Amstelveen
  Ontwikkeling appartementencomplex
  Immoselekt
  Immoselekt

  Redevelopment office building
  Louwman Group
  Louwman Group

  Redevelopment management showroom Utrecht
  Mount Street
  Mount Street

  Financial due diligence real estate portfolio
  Rocycle
  Rocycle

  Amsterdam Aanhuur fitnessconcept
  SebaldInvest
  SebaldInvest

  Redevelopment management Amsterdam property
  Vistra
  Vistra
  Amsterdam
  Real Estate partner
  Cold Pressed Juicery
  Cold Pressed Juicery
  Amsterdam
  Aanhuur winkels
  Wilgenhaege
  Wilgenhaege

  Asset management portfolio
  Provincie Flevoland
  Provincie Flevoland
  Lelystad
  Verhuur kantoorgebouw
  Lensvelt Design Furniture
  Lensvelt Design Furniture
  Amsterdam
  Verhuur kantoorruimte
  Private investor
  Rijswijk
  Transformatie kantoorgebouw
  Gemeente Assen
  Gemeente Assen
  Assen
  Portfolio management
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam
  Directievoering nieuwbouw E/F pier
  Gemeente Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  Amsterdam
  Portfolio management
  Yarden
  Yarden
  Amsterdam
  Ontwikkelingsstudie
  TKP Pensioen
  TKP Pensioen
  Utrecht/Groningen
  Contractbeheer en aanhuur
  ANP
  ANP
  Amsterdam
  Herhuisvestingsstudie
  IEF Capital
  IEF Capital
  Hilversum
  Verhuur
  Rabobank
  Rabobank

  Waardebepaling zorginstelling
BrookRose

About BrookRose

 
BrookRose bestaat uit adviseurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfsmatig vastgoed. Wij adviseren onze cliënten op strategisch niveau en zorgen tevens voor de daadwerkelijke implementatie van het advies.

Met meer dan 10 jaar praktische vastgoedervaring wordt BrookRose ingeschakeld voor het initiëren, begeleiden en ontzorgen van transacties. In een scherpe analyse vooraf worden alle elementen tegen elkaar afgezet om de beste deal voor onze cliënten te kunnen bewerkstelligen.

Wij zijn een trusted advisor voor ondernemingen die het vastgoed gebruiken voor hun bedrijfsactiviteiten, private beleggers, (institutionele) investeerders en organisaties in de non-profit sector.
Wij houden ons bij voorkeur bezig met “off market” transacties en mijden, op verzoek van onze cliënten, veelal de publiciteit. Omdat we geloven in de bundeling van krachten werken wij, waar nodig, graag samen met uw bestaande adviseurs en voegen we vakspecialisten toe waar dat gewenst is. Discretie en betrouwbaarheid zijn hierin onze kernwaarden.

De relatie met onze cliënten heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij begrijpen dat onze cliënten zich willen focussen op hun kerntaken. Door voortdurend de ontwikkelingen in de verschillende markten van onze cliënten nauwlettend te volgen is BrookRose in staat om haar cliënten op maat gesneden adviezen en professionele oplossingen te bieden.
BrookRose combineert een ondernemerscultuur met een (inter)nationaal netwerk zonder de lokale expertise uit het oog te verliezen. We werken samen met onze opdrachtgevers om tot de best mogelijke adviezen te komen. BrookRose heeft het team, de middelen en expertise in huis om u optimaal te begeleiden.

Business Standards

 
BrookRose

Contact

Adresgegevens

Volg ons