Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php on line 310 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php on line 317 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 157 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 158 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 159 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 160 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php:310) in /customers/2/4/9/brookrose.nl/httpd.www/index.php on line 161 BrookRose

Huurdersadvies

 
Gebruikers willen zich veelal kunnen concentreren op hun kerntaken. Het vastgoed is slechts een plek waar de onderneming kantoor houdt of waar goederen worden verkocht. BrookRose kan u adviseren om het vastgoed naadloos aan te laten sluiten op uw behoefte als onderneming door het vastgoed te zien als bedrijfsmiddel en door oog te hebben voor de trends en marktdynamiek, cost efficiency, imago, zichtbaarheid en mobiliteit. Met betrekking tot het vastgoed van ondernemingen omvat onze dienstverlening onder meer het volgende:

 • Opmaak Programma van Eisen (PvE)
 • Objectselectie
 • Voorbereiden Request for Proposal (RfP)
 • Contractonderhandelingen
 • Heronderhandelen bestaande contracten
 • (Onder)verhuur van leegstaande ruimte
 • Service- en energiekostenoptimalisatie

Services

 
BrookRose

Team

Ons ervaren team van specialisten.

 

Renato Cannas

Gaby Cobelens

Toon van Beek

Ivan Roos

BrookRose

Clients

 
  Amstelveen Staete
  Amstelveen Staete
  Amstelveen
  Ontwikkeling appartementencomplex
  Immoselekt
  Immoselekt

  Redevelopment office building
  Louwman Group
  Louwman Group

  Redevelopment management showroom Utrecht
  Mount Street
  Mount Street

  Financial due diligence real estate portfolio
  Rocycle
  Rocycle

  Amsterdam Aanhuur fitnessconcept
  SebaldInvest
  SebaldInvest

  Redevelopment management Amsterdam property
  Vistra
  Vistra
  Amsterdam
  Real Estate partner
  Cold Pressed Juicery
  Cold Pressed Juicery
  Amsterdam
  Aanhuur winkels
  Wilgenhaege
  Wilgenhaege

  Asset management portfolio
  Provincie Flevoland
  Provincie Flevoland
  Lelystad
  Verhuur kantoorgebouw
  Lensvelt Design Furniture
  Lensvelt Design Furniture
  Amsterdam
  Verhuur kantoorruimte
  Private investor
  Rijswijk
  Transformatie kantoorgebouw
  Gemeente Assen
  Gemeente Assen
  Assen
  Portfolio management
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam
  Directievoering nieuwbouw E/F pier
  Gemeente Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  Amsterdam
  Portfolio management
  Yarden
  Yarden
  Amsterdam
  Ontwikkelingsstudie
  TKP Pensioen
  TKP Pensioen
  Utrecht/Groningen
  Contractbeheer en aanhuur
  ANP
  ANP
  Amsterdam
  Herhuisvestingsstudie
  IEF Capital
  IEF Capital
  Hilversum
  Verhuur
  Rabobank
  Rabobank

  Waardebepaling zorginstelling
BrookRose

About BrookRose

 
BrookRose bestaat uit adviseurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfsmatig vastgoed. Wij adviseren onze cliënten op strategisch niveau en zorgen tevens voor de daadwerkelijke implementatie van het advies.

Met meer dan 10 jaar praktische vastgoedervaring wordt BrookRose ingeschakeld voor het initiëren, begeleiden en ontzorgen van transacties. In een scherpe analyse vooraf worden alle elementen tegen elkaar afgezet om de beste deal voor onze cliënten te kunnen bewerkstelligen.

Wij zijn een trusted advisor voor ondernemingen die het vastgoed gebruiken voor hun bedrijfsactiviteiten, private beleggers, (institutionele) investeerders en organisaties in de non-profit sector.
Wij houden ons bij voorkeur bezig met “off market” transacties en mijden, op verzoek van onze cliënten, veelal de publiciteit. Omdat we geloven in de bundeling van krachten werken wij, waar nodig, graag samen met uw bestaande adviseurs en voegen we vakspecialisten toe waar dat gewenst is. Discretie en betrouwbaarheid zijn hierin onze kernwaarden.

De relatie met onze cliënten heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij begrijpen dat onze cliënten zich willen focussen op hun kerntaken. Door voortdurend de ontwikkelingen in de verschillende markten van onze cliënten nauwlettend te volgen is BrookRose in staat om haar cliënten op maat gesneden adviezen en professionele oplossingen te bieden.
BrookRose combineert een ondernemerscultuur met een (inter)nationaal netwerk zonder de lokale expertise uit het oog te verliezen. We werken samen met onze opdrachtgevers om tot de best mogelijke adviezen te komen. BrookRose heeft het team, de middelen en expertise in huis om u optimaal te begeleiden.

Business Standards

 
BrookRose

Contact

Adresgegevens

Volg ons